Man bør visst ikke gå å gruble så lenge over ting man er usikker på. Derfor lagde vi like godt en oversikt med svar på de vanligste spørsmålene kundene våre har.

Lurer du på noe annet? Ikke nøl med å kontakte oss – vi elsker nye meldinger i innboksen!

Hvorfor skal vi bruke en tekstforfatter, når vi kan skrive selv?

 Ved å bruke en et byrå som Tekst.no, kan du være sikker bedriften frontes gjennom tekst som selger, overbeviser og styrker merkevaren. Det hjelper ikke å være aldri så god på det dere driver med, om tekstene folk forbinder dere med ikke innbyr til tillit!

Husk dessuten at en god tekst kan være salgsutløsende. Investeringen kan dermed betale seg tilbake på kort tid!

Og når vi tar jobben med teksten, så kan jo dere bruke tiden på det dere kan best!


Hva koster tjenestene deres?

 Vi opplever ofte at våre tjenester medfører en lavere kostnad for kunden enn de hadde sett for seg. Prisen på en tekst varierer ikke bare etter lengden, men også etter type oppdrag. Send oss en prisforespørsel, så gir vi deg et godt tilbud!


Hvordan kan dere skrive om min bedrift når dere ikke kjenner den?

 Vi er eksperter på research! Informasjonen vi får fra dere, kombinert med en analyse av markedet og målgruppen, gjør at vi vet hvor vi skal sikte. Og vi skriver for kunden - som vi lett setter oss i skoene til!


Hvordan jobber dere?

 Etter at vi har inngått en hyggelig avtale om et oppdrag, gir vi beskjed om hvilken informasjon vi trenger fra dere. Når vi har disse opplysningene, samt foretatt en analyse av marked og målgruppe, bretter vi opp ermene og starter med et utkast. Dette oversender vi dere for innspill, før vi polerer videre på det.


Hvordan foregår kommunikasjonen mellom oss og dere?

 Vi foretrekker kommunikasjon underveis i prosessen via epost, chat, Skype eller telefon. Men vi dukker gjerne opp fysisk med et smil på lur hos kunder på Sørlandet – eller hos kunder andre steder i landet som har spesielle ønsker om det.


Hvordan skjer betalingen?

 Når alle er fornøyde, er det tid for betaling. Vi fakturerer på etterskudd, og med 21 dagers betalingsfrist. Vi er forresten opptatt av at stemningen skal være like god etter mottak av faktura. Ingen overraskelser her, altså!

For annonsering i Google AdWords legger dere inn eget betalingskort hos Google - enkelt, trygt og greit. Vi sender så faktura for provisjon av annonsehåndteringen på etterskudd.