Å skrive for nett er en balansekunst. Kampen om nettbrukernes oppmerksomheten er enorm, lesemønsteret er et annet enn på papir, og tekstene bør i tillegg til å treffe målgruppen også overbevise søkemotorene.

Tar du jobben med å overbevise markedet gjennom bedriftens tekster selv? Eller blir det it-ansvarlig som slenger inn noen ord på nettsidene – som vanlig?

La oss gjøre det vi kan – nemlig tekstforfatting – så kan du og dine kollegaer fokusere fullt og helt på det dere er aller best på, og det dere skal leve av.

Gir du oss sjansen til å overbevise med tekst til nett, så vil vi gjøre alt vi kan for å imponere gjennom:

1. Treffsikkerhet

Teksten skal treffe målgruppen, og vi har heldigvis skutt på blink før...

2. Handling!

Vi leverer tekst som går rett på sak, som er tilpasset lesemønsteret brukerne dine har på nett, og som oppfordrer til handling. Bestillinger, påmeldinger til nyhetsbrev eller nye følgere er bedre enn besøkende som tråkker stille i dørene!

3. Historiefortelling

Vi vil skape engasjement gjennom tekst! Vi vet at brukerne forventer fakta, tall og mål om dine produkter. Og det gir vi dem. Men vi vet også at det er de gode historiene som treffer i hjertet, skaper lojalitet og påvirker åpne-lommebok-senteret i hjernen. På bakgrunn av research og opplysninger fra dere vil vi jakte disse historiene!

4. Synlighet og søkemotoroptimalsering

Teksten vi leverer skal gjøre deg synlig for hele verden! I tillegg til å overbevise dine besøkende gjennom følelser, skal den også være treffsikker ovenfor de kyniske robotene til Google og andre søkemotorer.

Hva kan vi gjøre for deg - og hva koster det?