Bang! Reklametekst skal smelle. Men tar du sjansen på å leke med kruttet selv? Eller på å la noen av dine medarbeidere skrive den viktige reklameteksten, bare fordi de skrev det fine diktet til sist sommerfest?

En god reklametekst skaper engasjement hos leseren, den forteller en historie rundt et produkt eller en tjeneste, og den styrker din troverdighet. Dette er gjødsel for din merkevare og ditt omdømme,  samtidig som får leseren til å handle. "Klirr" sier det i kassa av sånt...

Vi tripper etter å få det til å klirre litt mer i nettopp din kasse. La oss forsøke å lokke frem go'-lyden gjennom:

Slagord
Firmanavn / produktnavn / domenenavn (navneforslag)
Tekst til brosjyrer, flyers eller annet reklamemateriell
Annonsetekst (både til trykk og på nett)
Tekstannonser på nett (Google AdWords)

Kult! Men hvordan går vi frem?

Vi gjør alltid grundig research av din bedrift, deres produkter og det aktuelle markedet før vi skrider til verket. Deretter hamrer vi løs på tastaturet, mens vi holder en løpende dialog med dere via telefon, chat eller lignende. Dere får det som dere vil ha det!

Har din bedrift allerede en avtale med en samarbeidspartner som er knallgod på design eller trykk, er det ingen grunn til å si opp denne. Vi liker bra folk, og vi tar mer enn gjerne dialogen rundt den tekniske utførelsen direkte med dem.

Mangler du en kontakt innen design/trykk, tar vi utfordringen med å skaffe en på strak arm. Via våre samarbeidspartnere kan vi tilby "full pakke" med tekst, grafisk utforming, og trykk.

Hva kan vi hjelpe deg med - og hva koster det?