Har du noe du brenner for? Kanskje det lokale fotballaget, oppstartsbedriften din, fluefiske eller løpeklubben? Da vet du akkurat hvordan vi har det. Vi er nemlig lidenskapelig opptatte av å skape god tekst som engasjerer!

Tekst.no ble etablert i 2017 - og har som mål å imponere alle kunder på alle oppdrag! Tekstbyrået skal levere kvalitetstekster som bidrar til høyere inntekter enn kostnader for kundene.

Møt Tekst.no!

Tekstforfatter Martin GranumDaglig leder, gründer og tekstforfatter Martin Granum spiser, sover og ånder for Tekst.no! Trønderen er født med løsbart, ski på beina og en uhelbredelig kremmerånd - som nå kan komme dere til gode!

Granum er utdannet ved siviløkonomstudiet på Norges Handelshøyskole (NHH), i tillegg til at han er i ferd med å fullføre en bachelor i kommunikasjon og medieproduksjon ved Universitetet i Agder.

Han har flere års erfaring med innholdsproduksjon, og har etablert flere virksomheter (blant annet en av Norges første nettbutikker for golfutstyr).

Martin gir seg ikke før DERE er fornøyde!

I tillegg bruker Tekst.no utvalgte frilansere/konsulenter til enkelte oppdrag. Men Mr. Tekst.no selv, trønderen, er alltid deltakende i alle prosjekter. Det vi gir fra oss skal holde jevn, høy kvalitet!

 

Tidligere arbeid

Tekst.no er et nyoppstartet tekstbyrå. Men for at du skal vite hva du får, finner du noen eksempler på tidligere arbeid under.

Vi tripper etter å gjøre listen med fornøyde kunder lang - og gir derfor i en periode ekstra gode priser. Få ditt tilbud i dag!

Visit Sørlandet

Tekst.nos tekstforfatter Martin Granum ble forespurt av Visit Sørlandet om å ta over Instagram-kontoen deres som Sørlandsambassadør.

Selvfølgelig sa han "JAAA", og resultatet kan du se i bilderullen under. Legg merke til hvordan vi brukte modalitetene foto og tekst sammen - for å få dem til å forsterke hverandre.

Alle bilder er tatt av Martin. Vi kan selvfølgelig knipse bilder som gir teksten i DITT oppdrag en ekstra dimensjon.

Nettsider

Tekst.no står bak flere nettsider. Blant annet har vi produsert alt innhold (inklusive tekst) til Barnesanger.no, det ledende nettstedet for barnemusikk i Norge. En rekke utdannningsintitusjoner (deriblant UiO, UiB) og flere mediehus (blant annet TV2) har henvist til innhold på Barnesanger.no.