Blogging åpner muligheter for økt trafikk, bedre synlighet hos søkemotorene og mer lojale kunder. Men vet du hvordan du skal ta tak i bloggingen?

Det vet vi. Vi skriver gjerne enkeltinnlegg for dere, eller tar oss av hele bloggen. Få et pristilbud nå!

Fortsatt i tvil? Her er 3 gode grunner til å få stablet en blogg på beina - snarest mulig:

Blogg som skaper tillit og lojalitet En blogg bygger tillit og skaper lojalitet!

Ved å vise frem produktene dine på en uformell og positiv måte gjennom bloggen, bygger du tillit. Dette handler mye om at potensielle kunder får verifisert at produktene dine faktisk holder mål, og at de kanskje oppdager nye sider og bruksmuligheter ved dem.

Men kanskje like viktig: du viser at du bryr deg om kundene dine, og hvordan de skal få mest mulig glede av ditt produkt på sikt. Det som begynte med et blogginnlegg blir fort til lojalitet og gjenkjøp!

Blogg gir synlighet i søkemotorer  Blogging gjør deg synlig!

En god blogg kan gjøre underverker for din synlighet i Google.

Tidligere var søkemotoroptimalisering (SEO) synonymt med etisk tvilsom lenkebygging utført av cowboyer som fakturerte raskere enn sin egen skygge. Nå betyr imidlertid ferskt og godt innhold stadig mer for søkemotorene. Og det vil vi hjelpe deg å servere dem - gjennom bloggen.

Faglig oppdatert Bedriftsbloggen viser at du er faglig oppdatert!

Det er viktig at din bedrift blir oppfattet som faglig sterk og innovativ. Dette gir tillit hos kundene, og er et signal om at dere er å regne med - også i fremtiden. Blogg er et utmerket format for å vise faglige muskler!

 

Så, hvordan kan vi hjelpe deg med bloggingen?

Vi skriver enkeltinnlegg, eller tar hele jobben! Vi bygger videre på tidligere blogg om det er ønskelig, eller så hjelper vi gladelig til med å sette opp en splitter ny!

I tillegg til tekst, baker vi også inn bilder eller video dere måtte ha – på en måte som løfter innleggene. Vi tilbyr også bildeproduksjon, eller å skaffe passende bilder eller illustrasjoner hos billedbyrå til en gunstig pris. Uansett: vi skal gjøre deg fornøyd!

Se vår egen fagblogg for eksempel på tidligere arbeid.