Å være synlig i nettsøk gir deg kunder. Så enkelt er det. Tar du sjansen på å vandre svartkledd videre på side 3 hos Google – eller skal vi hjelpe til med en skreddersydd refleksvest til din bedrift, så dere kan lyse opp i søkeresultatene?  

Vi gjør alt vi kan for at dere skal bli funnet i såkalte organiske søk – uten å måtte betale søkemotoren for det – gjennom våre tjenester "tekst til nettsider" og "innhold til blogg".

Men for å sikre at man alltid er med  i vurderingen når potensielle kunder søker på nett, kan det også være hensiktsmessig å betale seg til bedre synlighet.

Bli synlig med Google AdWords!

Å betale Google for å oppnå høyere plassering på resultatsider for søkeord som er viktige for din bedrift er en god idé – hvis det koster mindre enn den ekstra inntjeningen det gir.

For oss går det sport i å gjøre spriket mellom inntekt og kostnad størst mulig. Vi analyserer alle kampanjer nøye underveis, og sørger for at dere får størst (og best) mulig trafikk for lavest mulig kostnad.

La oss trylle med tekst i AdWords...

Søkemotormarkedsføring i Google er tekstbasert. Og er det noe vi virkelig kan, så er det tekst! Vi legger derfor vår stolthet i å benytte tekst som selger og gir ønsket effekt i AdWords-annonsene.

Samtidig brenner vi for at reklametekster skal bygge langsiktig tillit til produkt og bedrift, ikke bare skape et salg i øyeblikket.

Dette gjennomsyrer våre tekster og vår praksis innen betalte søkeresultater. Her skiller vi oss fra mange andre byråer som tilbyr AdWords-tjenester.

La oss hjelpe deg med høyere salg – samtidig som vi bygger din merkevare!

Hva koster Google AdWords?

Betal per klikk eller per visning av annonsen. Valget er ditt, men vi hjelper deg å ta det på bakgrunn av hva du vil oppnå med kampanjen. Uansett: du bestemmer et månedlig budsjett, og beløpet (som dere betaler direkte til Google) vil garantert ikke overstige dette.

Vår oppgave er å sørge for at dere får mest mulig igjen for disse pengene. Og den tar vi seriøst!

Vårt honorar er kun 10 % av benyttet annonsebeløp hos Google, og dette faktureres på etterskudd. Vi digger om du sammenligner disse vilkårene med våre konkurrenter, for da vet vi at du vil bli imponert!

Så du vil bli funnet!?

Kontakt oss i dag for å komme i gang!